woensdag 7 september 2011

Heel veel doosjes

2 weken geleden hebben we ook de start gemaakt met het ordenen, opnieuw verpakken en in kaart brengen van onze "modellen" . De popjes die dienst doen als voorbeeld. Het zijn er stiekum veel geworden in de loop van al die jaren. Ze gaan nog al eens mee op reis , en dat vindt niet ieder popje even prettig. Samen met het team rond Joy Design is er nagedacht over een praktische oplossing, die ook nog eens geschikt zou zijn om te vervoeren. 2 weken terug was het dan zover, duizend doosjes met deksels in de gang, de woonkamer bezaait met dozen, zakjes en poppenkinderen. Een hele klus ! Wat stop je bij elkaar, welke popjes kunnen het goed samen vinden, wat is de officiele titel van het pakket, wat hoort erbij aan atributen, is alles compleet ?
Na een hele dag hard werken, waren bijna alle popjes opnieuw verpakt en in kaart gebracht.Toch stiekum ook veel popjes die uit de collectie zijn en die het vast goed doen " op de vrije " school bijvoorbeeld als kadootje als juf jarig is.
Van de week komen de transport boxen binnen, waar de doosjes in moeten tijdens transport maar ook nu in de opslagruimte. Ik heb verschillende kleuren besteld, eens kijken of we daar ook een systeem in kunnen aanbrengen! Dat staat gepland voor dit weekend, wordt vervolgd !