dinsdag 4 oktober 2011

Catering en open dagen

De nieuwsbrief is bijna klaar, daar zullen ook de meeste sfeer foto's van de open dagen instaan, dus nog even geduld. Ook bij de nieuwsbrief een gratis patroontje van 1 van de workshops die je tijdens de open dagen kon maken . Nog geen lid ? Snel aanmelden dan via http://www.joydesign.eu/ !

Gelukkig kunnen we tijdens onze open dagen altijd rekenen op veel zon :-) en veel helpende handen die belangeloos richting Eindhoven reizen. Natuurlijk is het super gezellig dat dan iedereen mee-eet en we naast de lunch ( o.a. Brabantse worstebroodjes) ook gezellig de dag kunnen afsluiten en na kunnen babbelen.
Dit jaar hadden we wel erg veel geluk met zulk mooi weer en konden we wederom buiten eten. Voor de kleintjes hebben we dit weekend maar het badje opgezet, het was een waar kinderspeelparadijs in onze tuin, het gaf de open dagen een heel bijzonder tintje !

Zo stonden ook deze open dagen weer in het teken van Brabantse gezelligheid ! De knuffelstenen die gevilt werden en de vlinders konden prima drogen in de zon.

Zondag middag hebben we dan alle popjes weer in een doosje opgeborgen, direct een uitsplitsing gemaakt in popjes die de komende weken meemogen naar beurzen en de Kreadoe, andere popjes zullen wat langer in een doosje moeten blijven. Gisteren nog een dag met veel opruimen en inventariseren zodat we dinsdag weer met orderverwerking aan de gang konden gaan.