maandag 31 oktober 2011

De aanloop naar de Kreadoe..

je zou niet zeggen dat we voor de Kreadoe staan..het weer lijkt niet op herfst..het is uitbundig zonnig en de temperatuur is gewoon heerlijk buiten !

Tussen de bestellingen en voorbereidingen voor de Kreadoe, tijd gevonden om met de kinderen het park in te duiken en lekker te genieten !Tegen de avond de bibliotheek bezocht, wij pogen dat ondanks alle drukte toch iedere 3 weken wel te doen, het is er heerlijk toeven voor de kinderen met al die boeken en tijdschriften, maar tegenwoordig ook DVD's, luisterboeken, loco, puzzels en nog veel meer. De kinderen beschouwen het als een fijn uitje !


De dag sloten we af met lekkere broodjes gezond, compleet met lekkere rauwkost, eitjes en ik had ook nog wat vegaburgers die op moesten, dat smaakte er heerlijk bij. Het weekend stond verder in het teken van de verjaardag van Stijn en de verdere voorbereidingen van de Kreadoe, daarover in een later blogje meer. Vrijdag avond kwam een lieve cursist ook nog even helpen met het "uitbreiden " van onze homepage naar de diverse social media''s . Vanuit hier kun je nu rechtstreeks doorlinken naar onze Hyves, facebook, twitter en Blog!
Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten