dinsdag 18 oktober 2011

Nog meer regen..

Het regent werkelijk dat het giet als ik dit blogje zit te schrijven ! Maar ook wel weer gezellig, het getik tegen de ramen, de wind om het huis , potje thee op een lichtje, maar minder leuk als je er uit moet vandaag. Vandaag dan ook maar een hollandse stamp, hutspot met spekjes en rookworst van een bekend merk.
Gisteravond was het gelukkig nog wel droog toen de kinderen naar koor gingen en veel later op de avond gingen Stijn en ik zelf nog zingen. Bij instappen in de auto viel me op dat er een meisje liep op de stoep, ze liep in pyama en huilde. Natuurlijk ben ik weer uitgestapt en heb het verdrietige meisje aangesproken. Ze wilde niet meer naar huis en was weggelopen. We hebben zeker een 20 minuten met elkaar gesproken, in de tussentijd heeft Stijn toch maar de politie gebeld, want tja..zo'n meiske kan niet op straat blijven wel ? De politie heeft het meisje meegenomen tegen 9 uur en we hopen dat het allemaal goed af is gelopen. Maar het is een verhaal dat toch aan je blijft knagen.  Vanwege de gebeurtenis zelf, maar ook omdat je zelf kinderen hebt. We konden op de valreep nog een half uurtje meezingen, we waren natuurlijk veel te laat. In het atelier is het druk, we hebben een hoop vrije scholen die we de komende periode gaan bezoeken, de Kreadoe komt er aan en er staan nog meer dingen die afgewerkt moeten worden. Het gratis patroontje wat ik heb ontworpen,  welke je weer kunt ophalen op de Kreadoe, ligt inmiddels al weer een paar dagen bij de drukker.
Het slechte weer zorgt voor veel bestellingen en die moeten natuurlijk ook worden afgewerkt.Volgende week begint hier de herfstvakantie, de kinderen hebben dan een weekje vrij.
Voor nu een fijne dag allemaal !