woensdag 12 oktober 2011

Regenachtige dagen

het zijn knusse regenachtige herfst dagen, je kunt er van balen of het gewoon gezellig maken, en dat laatste doen we dan maar !
Zondag heeft de oudste lekker met pappa in de keuken "geknutseld " er werden sateetjes gemaakt en heerlijke appelflappen !
Eerst 2 appels schillen, kaneel, suiker en krentjes erdoor, ( lekker snoepen tussendoor) en even wachten op het bladerdeeg uit de diepvries , dat moet ver genoeg ontdooid zijn om het dubbel te vouwen . Daarna lekker bestrooien aan de buitenkant met kaneel en suiker. We aten het als toetje en het was smullen! Er zijn ook weer nieuwe patronen in de winkel toegevoegd van een nieuw atelier Grethilde ! Grethilde ontwept mooie patroonbladen, een groot aantal zijn geinspireerd op mooie en bekende prentenboeken!

je vindt ze allemaal hier in de winkel !
Vanmorgen was het al gezellig druk in het atelier. Er zijn toch al veel mensen bezig met sinterklaas en kerst knutsels ! Er werd dus heerlijk gekeken in de mandjes met pakketjes , de bakken vol patroonbladen en de kast met vilt en wolletjes. Van te voren had ik al even boodschappen gedaan, vanavond een lekkere witlofschotel ! Ook bij de AH. de nieuwe allerhande meegenomen met heerlijke ovenrecepten, daar ga ik straks eens even in kijken ! Voor nu snel naar de bestellingen, want die zijn er veel met dit natte knutsel weer . Fijne dag allemaal !