dinsdag 22 november 2011

Drukte van belang.....sint op bezoek

Het is een drukte van belang in ons atelier , maar zeker ook in de webwinkel, Sinterklaas heeft namenlijk diverse bestellingen geplaatst en daar zijn we flink druk meegeweest !
Een enorme stroom aan bestellingen werd door de pieten via de computer verzonden en we moesten alle zeilen bij zetten om alles te verwerken. 2 x per dag naar de post gingen we, anders kon het niet in de auto..Een deel werd ook opgehaald een ander deel konden we afgeven bij Sinterklaas hier in Nuenen en Helmond.
Maar wel heerlijk om zo Sinterklaas te mogen helpen met het verpakken van de kadootjes ! Maar, tijdens al de drukte kwamen er ook nieuwe pakketten binnen, o.a. van de vrolijke viltvriendjes

De hoofpiet, sneeuwpopjes, rendiersokjes, kerstmannen....

Leuke kleine pakketten, snel gemaakt en met een leuk prijsje. Tussenoor vergaderde ik met het bestuur van het koor, werkte 's nachts een notulen uit en droomde van stapels post en postzegels........


Van Jit design, een nieuwe versie van Americo, alle nabestellingen worden deze week verzonden en 2 nieuwe patroonbladen :Geen opmerkingen:

Een reactie posten