zondag 6 november 2011

Oproepje!! en prijs te winnen !!

Het is ongekend druk op de kradoe !

Zaterdag gingen de deuren eerder open vanwege de enorme toeloop, men kon het bij de kassa niet meer aan, en het maximaal aantal bezoekers had zich gisteren verzameld in de hal, wat een megadrukte !Ook aan onze stand is het druk ! Helaas is tijdens de drukte gisteren het originele telefoonhoesje van het nieuwe ontwerp van atelier het Blauwe Huis verdwenen.. we gaan er vanuit dat het niet opzettelijk is gebeurd en vragen dan ook of de gene die het 's avonds in zijn/haar tas heeft gevonden dit , indien gewenst, anoniem, naar ons wil retournerenn. Er zitten altijd een hoop uurtjes werk in een nieuw ontwerp of een voorbeeld, en we kunnen ons niet voorstellen dat je blij bent met een telefoon hoesje wat je oneerlijk hebt verkregen wel ?


De eerlijke vinder mag het hoesje terugsturen naar

Joy Design
Postbus 1150
5602 BD  Eindhoven

Voor iemand die het hoesje exact en netjes wil maken en aan ons kado wil doen, dat mag je ook opsturen naar postbus 1150, 5602 BD  Eindhoven

Voor alle overige telefoonhoesjes van het blauwe huis ..........................graag jullie foto sturen naar creative@joydesign.eu

Mail de originele kleuren, jouw eigen kleuren combi etc. naar ons. 3 inzenders maken kan op een leuk kado, inzenden kan t/m 30 november, de winnaar wordt bekend gemaakt in de nieuwsbrief van december ! Alle foto's worden op de site geplaatst !

Heb je twitter/face/book of hyves, dan herhaal onze oproep, zodat we wellicht het originele hoesje weer retour ontvangen !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten