donderdag 29 december 2011

Feestdagen..

Het is even stil geweest hier op het blogje, maar we hebben zeker niet stil gezeten! De middelste had haar verjaardag en ook nog een kinderfeestje. Dus op een vrijdagmiddag 15 kindjes mee naar huis en er kon een feestje gevierd worden. Na de cakejes ( we bakten er velen, voor het koor, voor school, voor het feest..)
uitpakken van verjaardagskado's  en zingen voor het feestvarken, gingen we eerst met wasfolie een kaars mooi versieren, daarna een schaaltje mooi beplakken met allerhande versieringen, glitters, sterretjes etc. Ik had een doos met leuke kerst spullen op de kop getikt op marktplaats, en de kinderen konden  daarna naar hartelust een kerst stukje maken, in de keuken lag ook voldoende dennengroen klaar ! Tussendoor een glaasje ranja en wat zoutjes. De kinderen hadden het reuze naar hun zin en ook de ouders kwamen zo helemaal in kerst sfeer bij het ophalen van hun kinderen. In het weekend van 18 december hadden we een kerstmarkt van het koor ( nog even met de kinderen van het koor 30 appelflapjes gebakken ! ) waar we lekker hebben mogen zingen en waren we uitgenodigd op de kerstmarkt van de Steiner school in Brussel. Het was een gezellige beurs, met sneeuw en kerstsfeer !

In de aanloop naar de kerstdagen heb ik op de BSO weer mogen vilten, de keer ervoor maakte ik met 20 kinderen in gevilte zeepjes, nu maakte we lichtjes voor de don kere dagen. De kinderen hebben erg genoten. De leiding was erg enthousiast, toen ik een week later er weer was stonden overal in het pand gevilte lichtjes !

De kerstdagen zelf hebben we rustig doorgebracht, kerstavond vrienden met hun kids te eten, compleet met ijstaart en brandende sterretjes! De andere 2 dagen rustig met het eigen gezin, bijkomen van alle drukke maanden !
In de winkel blijft het gezellig druk met veel webwinkel bestellingen, de cursussen die gewoon doorgaan en het atelier wat gewoon open is. Aan de nieuwe nieuwsbrief wordt ook gewerkt en gisteren zijn er ook nieuwe kaarten toegevoegd in de webwinkel.
Fijne dag allemaal !Geen opmerkingen:

Een reactie posten