maandag 12 december 2011

Geen tijd voor de kerstboom

de dozen staan inmiddels beneden maar er is gewoonweg geen tijd de boom neer te zetten en te versieren. Vrijdag had de oudste generale repetitie van de musical waar ze in mocht spelen : Oliver Twist. Zaterdag stond er naast de weekboodschappen en het het atelier wat open was , ook nog een koor optreden voor de oudste en middelste op het programma. Omdat degene die normaal de liedjes aan elkaar praat , verhinderd was, was ik gevraagd om die taak even over te nemen.
Uiteindelijk waren we pas tegen half 6 weer thuis, en met een broodje en wat soep lagen de dames er toch op tijd in. Zondag de oudste op tijd weg gebracht naar het theater, die had na de generale, kleding etc. om 1 uur haar eerste voorstelling en om 3 uur mochten we dan ook komen kijken bij de 2e voorstelling.
Enorm genieten dus, na afloop nog even koffie en nakletsen. Het was al weer half 6 voor we thuis waren, dus snel verse pizza gemaakt en een vers stokbroodje gehaald bij de supermarkt onderweg. Na de maaltijd en een snelle douche was het al weer bedtijd voor de dames, want vandaag was het gewoon weer school en liep de wekker om half 7 af. De dozen met kerstballen blijven nog even dicht, want ook de maandag en de dinsdag zijn al "volgeboekt ".

In de webwinkel is een nieuw pakket opgenomen van atelier Tintangel, kijk maar eens even hier voor alle detailfoto's.

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten