donderdag 8 december 2011

Verjaardag en lichtjes...

Gelukkig kwam de Sint bij ons ook pakjes brengen !
Wij vierden het , gewoon op 5 december, knus voor de kachel met ons gezin. Je mocht om de beurt met de dobbelsteen gooien en wie 1,3 of 6 gooide mocht een pakje voor iemand anders uit kiezen. Zo bleef het tot het laatst gezellig en spannend. Tussendoor was er natuurlijk sinterklaas snoepgoed en banketstaaf. De kadootjes van de kinderen waren een succes en om half tien rolden ze allemaal tevreden in hun bedje. Ze mochten alle drie 1 klein kadootje mee nemen voor onder hun hoofdkussen. 's morgens mochten ze later op school komen, zo kon er eerst nog gespeeld worden met de nieuwe aanwinsten.

Van de week ook weer een workshop gegeven op een BSO in een naburig dorp. Terwijl de wind buiten gierde om het pand en de regen tegen de ruit aan kletterde , maakte ik met de kinderen lichtjes voor de donkere dagen !


En dan is er ook nog de verjaardag van de middelste vandaag, gisteravond bakte Stijn 30 kleine cakejes, een chocoalde cake en een appeltaart. De afgelopen dagen werkte ik ook aan de trakaties....daar over later meer, in de nieuwsbrief van half december, tref je het patroontje.
Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten