donderdag 19 januari 2012

Nieuwtjes

Er zijn allemaal weer nieuwe dingen toegevoegd in de winkel de afgelopen dagen

Diverse materialen zoals mooi kant, lint, en tube.
Tube is mooie rondgebreide : buis " waar je bijvoorbeeld je seizoenstafel popjes mee kunt aankleden of mutsjes van kunt maken.


Ook zijn er weer pakketten van atelier Lindelicht toegevoegd, je vindt ze hier


Afgelopen week waren druk, met bestellingen, nieuwe dingen en ook het gezin. Ik maakte een flinke pan erwtensoep en heb direct de diepvries weer gevuld met bakjes soep. Altijd makkelijk om op voorraad te hebben voor een snelle maaltijd!

 We beleven ook veel plezier aan onze nieuw broodbakblikken die ik rond de kerst bestelde via internet. Ze zijn van degelijk materiaal en de broden blijven er niet in plakken. Zo hebben we een formaat brood wat gelijk is aan een bakkersbrood, alleen natuurlijk veel lekkerder :-) Zo bakken we iedere dag 1 of 2 broden zelf.
Genieten ook van de kleine compacte keukenmachine, elke dag , in een mum van tijd, vers op tafel en ook de kaas is nu zelf zelf geraspt/gehakt. Ik kijk nu al uit naar de zomer salade's :-)

Gisteren een woensdag vol met regen, sneu voor de kinderen..de oudste had een kinderfeestje de jongste 2 keken wat  verdrietig naar buiten. Nadat we koekjes hadden gebakken , maakte ik van een pak oud meel, zout en water een bal brooddeeg om mee te spelen/ kleien.


Zo kwam de middag toch gezellig om, met de houtkachel en wat kaarsjes aan en de regen die tikte tegen de ruiten.

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten