donderdag 2 februari 2012

Nieuwtjes..., gratis werkpakketjes, nieuwsbrief..

De nieuwsbrief is van de week weer verstuurd, met nieuwtjes en een gratis patroontje ! De foto tref je hier naast aan !
Het werkpakketje van dit atelier, Yule's dolls and decorations ,treft je aan in de winkel , samen met nog 2 nieuwe pakketjes : Klik hier
Het zijn complete pakketjes incl. garen en wol voor nog geen 3,-- !




Ik geef 3 werkpakketjes weg van het nieuwsbrief patroontje van deze maand, meedoen gaat heel eenvoudig, meldt je aan bij dit blogje en stuur me even een emailtje met je adresgegevens. Op valentijnsdag maak ik de winnaars bekend !

Ook nieuwe pakketjes van atelier de vrolijke viltvriendjes




De afgelopen dagen nog steeds zieken thuis, voor de oudste schafte ik voor een prikje bij kruidvat 2 leuke haakboekjes aan !



Gisteren hield de accu van de auto er mee op, de kids stonden dik ingepakt in skipakken op de stoep, en helaas....weer terug naar binnen. Achteraf maar goed, want de oudste werd toch nog ziek met een uurtje en hing groen van ellende in de wc. De service van de garage ging ver, ze kwamen gewoon thuis even de accu vervangen zodat ik niet met de kinderen naar de andere kant van de stad moest, gestart door startkabels en dan maar hopen dat de auto het zou blijven doen...

Een extra dagje om bij te tanken, er wordt nog wat afgehoest en geproest !

We maakten er maar een feestje van, dus pannekoeken bakken als lunch!




Er was ook nog tijd om te werken aan de laatste voorbeeldjes voor het gratis patroontje voor de handwerkbeurs in Zwolle wat je gewoon kunt afhalen bij ons aan de stand.


Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten