woensdag 22 februari 2012

Weer thuis..

Na een gezellige en succesvolle beurs in Zwolle zijn we dan met het atelier weer thuis. De beurs was gezellig en druk, de kinderen hebben genoten in de vakantiewoning die we daar in de buurt hadden. 's avonds was het genoeglijk samen zijn met de vrijwilligers en grote pannen eten koken voor de hongerige magen

Er was een leuke binnen speeltuin waren de kinderen zich heerlijk hebben vermaakt, een zwembad en tussendoor had ik nog tijd voor een viltje.
De kinderen gingen ook een middag cupcake-jes versieren


Een heerlijk zoet resultaat!!

De reis naar huis was fris maar zonnig, en dankzij hulp van vaardige handen stond alles 's avonds weer in het atelier en konden we gisteren gaan beginnen met inventariseren wat op is, een berg orders verwerken en  vandaag gaan de eerste pakketten en enveloppen al weer naar het postkantoor !


Gisteren ook druk bezig geweest met het maken van de nieuwe pakketten voorjaarsjuffie's, het is een full coulour beurspatroontje, je ontvangt haar gratis bij iedere bestelling, ongeacht het bedrag en omdat ik jarig ben geweest geef ik een kadootje weg , kijk maar eens hier, ook kun je een materiaal pakketje van de voorjaarsjuffie bestellen voor maar 1,- euro !


's middags haalde ik een logeetje op voor de oudste, de kinderen mochten met elkaar poffertjes bakken in de keuken ,

Het werd een gezellige avond !

De nieuwsbrief is gisteren ook weer verzonden , klik hier voor de laatste nieuwsbrief klikkerdeklik

Een fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten