vrijdag 23 maart 2012

Achterstanden ingelopen..


De laatste bestellingen liggen te wachten oms straks naar het postkantoor te worden gebracht en dan zijn we weer "Bij " , na de handwerkbeurs in Den bosch. Al veel voorraden zijn aangevuld, nog niet alles hebben we kunnen tellen. Veel nieuwe klanten uit de Brabant weten ons nu ook te vinden en dat is heel leuk natuurlijk! Hier boven zie je de seizoenstafel in lentesfeer. Van het weekend toch maar eens iets anders neergezet dan vrouwtje dooi ;-).......

Vorige week was er ook nog tijd om lekker te kokkerellen...een gehakt cake ..Ik gebruikte hiervoor 150 gram gehakt, ui, knoflook, champignons, verse kruiden, prei en paprika. Alles in de wokpan, lekker rul bakken, cake blik bekleden met bladerdeeg, inhoud wokpan er bij, afdekken met bladerdeeg en 20 minuten in de oven op 200 graden ( hete lucht) Lekker bij pizzarolletjes


Zelf pizzadeeg maken of kant en klaar kopen, uitrollen , bestrijken met pomidori, kruiden er over heen en bekleden met ui, knoflook, champignons, verse tomaar, kipreepjes, alles wat je lekker vindt , kaas als laatste, daarna heb ik de plaat in stukken gesneden en apparte rolletjes gemaakt. Voor een aantal gezinsleden met salami en zonder :-)

Heerlijk met een vers stokbroodje en zo klaar !

In de moestuin en de kweekbakken groeit het als kool, trots kwam de oudste een week geleden dit laten zien


Inmiddels zijn de plantjes 10 cm of langer en kunnen ze van het weekend naar buiten en kunnen er nieuwe zaden in de kweekbakken.
Daarover en over de taart die de oudste heeft gebakken in een later blogje meer. Geniet van het mooie weer allemaal ( viltje mee naar buiten ! )!

Houd er rekening mee dat ons atelier vanavond gesloten is, morgen zijn we weer open voor bezoek van 9.30-13.00 uur !

Fijne dag allemaal !
Geen opmerkingen:

Een reactie posten