maandag 2 april 2012

Palmpasen

Het was even stil op het blogje, bestellingen, nieuwe plannen uitwerken en upc perikelen zorgde ervoor dat de aandacht even niet hier lag, maar elders. We hopen dat de upc perikelen met de komst van een nieuw upc modem vandaag of morgen zullen zijn opgelost.
Er was gelukkig ook tijd om te genieten van het mooie weer vorige week, de aanleg van de moestuin ( nu afgedekt vanwege de koude nachten, brrrrr !) en een bezoek aan de markt.

Gisteren vierden we palmpasen met de middelste op school. Na een wandeling in de stralende zon, het was overigens nog flink fris om 10 uur 's morgens, lieten de 1e en 2e klas een dans rond de mei boom zien en was er daarna koffie, thee en veel lekkers.

Thuis werd er flink in de moestuin gewerkt en maakte ik van restjes lekkere warme broodjes met ham, spek , kaas en verse bieslook.De kleinsten mochten de paastakken versieren met vrolijke gekleurde eieren. Altijd een beetje een gedoe waar ik die dingen moet neerzetten met die kronkeltakken die overal blijven achter haken .....Nu maar achter in de woonkamer op mijn naaimachine :-) Kijken of dat beter gaat.Van de week was ik met de jongste even op de markt geweest, het beloofde die dag lekker weer te worden, maar het was rond 8 uur nog flink koud. Wat gehaast liepen we de groente en fruit kraampjes af, mocht de jongste stroopwafelkruimels kopen bij de stroopwafelkraam en stond er al een kraam met kleine lekkere aardbeien. We mochten even proeven en lieten ons verleiden om 2 bakjes mee te nemen. Gister na het pannekoeken eten een heerlijk toetje gemaakt met een bolletje ijs, aardbeien en slagroom.Het smaakte al heerlijk naar een lange zomer :-)

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten