vrijdag 20 april 2012

Tijdje geleden..

ik zie tot mijn schrik dat het al even geleden is dat ik hier geschreven heb, ongemerkt is de tijd omgevlogen !
We hadden een drukke week, met de feest week op school ( school bestond vele jaartjes en dat was reden voor een feestweek) die werd afgesloten gisteren met een voorstelling op school door alle leerlingen. Omdat de tijd te kort was om naar huis te gaan, op school blijven dus met de jongste 2 , want die waren eerder klaar. Even na kwart over 4 pas thuis, gelukkig wel een boterham vlug in de auto gegeten !

De jongste had deze week haar verjaardag en mocht ook voor het eerst naar school deze week, dus feest in huis, de opvang, op school..beetje veel :-)
Gisteren dus maar lekker onder de douche en darana met z'n allen een dvd bekijken op tv, een frietje bakken en op tijd naar bed !

In het weekend had de oudste haar musical optreden in het "grote mensen theater "Als een echte ster in de dop mochten we haar afleveren bij de artiesten ingang. Na een spetterend optreden in een bomvolle zaal mochten we haar, ook weer, bij de artiesten ingang, ophalen met armen vol bloemen........!

Zo ging er dus een week razend snel voorbij . In de winkel zijn een aantal nieuwe dingen toegevoegd en komen er weer nieuwe leuke dingen aan, ook de nieuwsbrief is weer een heel eind !


Tussen alle bedrijvigheid door kwamen er diverse bestellingen binnen voor de gevilte potloden, gelukkig waren ze snel droog voor de houtkachel


en ben ik bezig met de voorbereidingen voor de gratis workshop op de open dag, 13 mei op moederdag ( geef moeder een leuk kado en kom naar Joy Design ! ) en de workshop in de mei vakantie op de BSO.

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten