vrijdag 15 juni 2012

Houtjes..

De laatste weken voor de zomervakantie zijn altijd extra druk hier.

Alle uitvoeringen van koor, dansen, theater, musical etc. komen dan samen, strakke agenda en planning nodig in het gezin !

Ook vieren we volgende week het st. Jansfeest, neemt middelste afscheid van de kleuterschool, zijn er kenningsmakings en eindgesprekken en moet er van alles geregeld worden voor de vakantie!

Zo werd er een enorme hoeveelheid hout gestort voor de komende winter op onze stoep...

Vele handen maken licht werk, bleef ook allemaal eten 's avonds, dus met een eet tafel waar 15 eters aanzaten had ik het best wel druk.....

De grote pannen soep , stokbroodjes, broodjes etc. waren snel genoeg weg gewerkt :-)


We hebben 2 "hout opslag plaatsen "Dit is er 1 van, ze liggen nu beiden fijn vol en kunnen zo nog lekker wat nadrogen, mits de zon wat meer gaat schijnen natuurlijk.....

De jongste mocht een enorme berg kralen schilderen als afscheidskado voor de oudste kleuters, het zijn er dit keer best veel die de klas gaan verlaten..Juf doet alle kralen aan een gouden draad en ieder kind wat de kleuterklas verlaat krijgt zo een mooie ketting!Er zijn ook nog nieuwtjes in de winkel, nieuwe pakketten van atelier Tintangel die je hier kunt bekijken.

We hebben inmiddels 2 succesvolle oranje actie's gahd, ook al was het elftal zelf niet zo succesvol...dit weekeinde kun je weer een leuke oranje actie verwachten !

Fijne dag gewenst !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten