maandag 15 oktober 2012

Lampjes.....

Het griepvirus is nog niet over hier, de middelste was nu de afgelopen dagen thuis, met grote koorts blossen en water oogjes en ook ik zelf nog niet goed op de been en dus weer plat met koorts en een verkoudheid..samen met de middelste dan maar onder een groot dekbed bij de kachel en sniffen en snuiten.....
Inmiddels met een rode neus weer aan de gang, toch maar even wat vitamientjes in huis gehaald, want de winter moet nog gaan beginnen !

De kinderen vermaakten zich overigens prima met de kastanjesBlijft een leuke bezigheid en staat gezellig voor het raam !

Het was even spannend of de activiteiten dit weekeind konden doorgaan, we wilden de molen een bezoekje brengen in een naburig dorp om meel te halen voor het broodbakken, zoals je weet bakt Stijn hier dagelijks 1 of 2 broden, en bakken we met de regelmaat stokbrood en verse broodjes.(en heel veel lekkere koekjes en andere taartjes...)

In de stromende regen gingen we op weg, met een flinke voorraad zakdoeken aan boord voor al het gesnif en gesnotter....:-)

 
Het was er heerlijk neuzen tussen alle spulletjes om te bakken.....................................
 
 
's avonds was het tijd om de lichtjes route te rijden , klik hier voor meer informatie.
 
Het was nog even spannend of het door kon gaan, maar na de middagdutjes toch maar gegokt, gisteren was de laatste dag dat de lichtjes zouden branden ....
 
 
 
 
Meestal wordt er dan dus iets gebakken, dit keer maar voor iets uit de diepvries gekozen, ook wel lekker hoor, samen met een kopje thee, konden de dames, wat later dan anders, met een warme buik hun bedjes weer in !
 
 
 
De extra nieuwsbrief met gratis patroontje staat in concept klaar dus let op je email!
 
Onze open zaterdag is in verband met de Kreadoe verschoven naar 27 oktober van 9.30-11.00 uur ! ( ipv 3 november)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten