donderdag 4 oktober 2012

Nieuwsbrief oktober en korting..

 
 
Gisteren is de nieuwsbrief voor de maand oktober verstuurd, heb je de nieuwsbrief gemist, of ben je nog geen lid, dan kun je die hier nalezen !

Sinds gisteren kun je in de winkel kiezen of je wilt winkelen met een account of zonder. Het voordeel van het aanmaken van een account is dat je o.a. , een wensenlijst kunt bijhouden, nooit je gegevens meer invullen in de afronding van je bestelling, en je ontvangt weer de 2 %  betalingskorting die je eerder van ons al gewend was te ontvangen. De korting kan oplopen naarmate je meer besteld bij ons ! Natuurlijk zijn er ook voor onze vaste en trouwe klanten, extra aanbiedingen !!

De nieuwe pakketten van Tintangel staan ook in de webwinkel, neem snel een kijkje !

Een week of wat geleden had de oudste een kinderfeestje bij een vriendin , en daar was iemand uitgenodigd die met de dames heerlijke taarten heeft gemaakt, ik wilde jullie de kiekjes niet onthouden :

 Gevuld met slagroom en bakkersroom was het een echte verwennerij !

Middelste heeft haar zwemdiploma A gehaald, oudste en Stijn bakte als verrassing een appeltaart, en zo was het echt feest !

 
 
Dan was er nog het koken in de pannetjes in de oven, oudste en Stijn hebben daar samen erg veel schik in, en zo hadden we een week of wat geleden ook een heerlijke chocolade verrassing uit de oven
 

 
Zo na al die lekkernijen , is het nu tijd voor koffie !
 
Fijne dag allemaal !
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten