donderdag 22 november 2012

Boel nieuwtjes....pietje verliefd!

Een blogje boordevol nieuwtjes ! Allereerst Pietje Verliefd, bekend inmiddels uit het sinterklaasjournaal, een nieuw ontwerp van de Vrolijke Viltvriendjes ! 
Verder toegevoegd in de webwinkel, nieuwe leuke pakketten voor bijvoorbeeld in de kerstboom, ook van de Vrolijke Viltvriendjes !
 

 

Er kwamen weer veel nieuwe pakketten en patronen binnen, de mensen van de post waren zo aardig het alvast even op een karretje te stapelen.......
 


Natuurlijk wordt er ook nog steeds druk gestickerd........we gaan gewoon door, tot we alles onder handen hebben genomen :-)


 


Tussendoor was er ook nog tijd om behalve de pietjes van wol ( zie het blogje van gisteren over de korte workshops) het regenboogdansje af te maken van atelier Pippilotta, en de ijsregen van atelier Tintangel, het laatste pakketje, daar was ik vorig jaar aan begonnen en kwam toen niet af.

 
Bij het regenboogdansje heb ik gekozen om een kleine metalen ring te bekleden met een strookje vilt, en daar straks de popjes en de regendrupjes aan te hangen.

 
Van Septemberspring ontvingen we nog dit leuke patroonblad
 
 
 
Alle nieuwtjes kun je hier bekijken en bestellen !
 
Fijne dag allemaal !
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten