vrijdag 16 november 2012

Streepjes, streepjes, streepje..

De afgelopen weken zijn we heel druk geweest met het invoeren van het nieuwe voorraadsysteem, compleet met barcode's. We gaan nu handscannend door het atelier en het huis, wel even wennen !

Er waren dagen bij, dat ik alleen maar kon dromen in streepjes...:-)


We zijn nog niet klaar, daar hebben we echt te veel spullen voor, maar we zijn op de goede weg !

Vandaar dat je ons even moest missen, hier, maar ook het atelier en de webwinkel zijn korte tijd dicht geweest, we hebben het geprobeerd om het samen te doen ( tellen en orders verwerken) maar dat was echt niet te doen.

Uiteindelijk wordt het zo voor ons een stuk makkelijker en sneller werken en kunnen we de voorraad beter bijhouden ! Het andere systeem gaf te veel fouten en was te veel verouderd.

In de nieuwsbrief kun je meer foto's zien en staan ook de nieuwe workshops genoemd.

Heb je zin om nog even een betaalbare en gezellige workshop te volgen van een paar uurtjes ? dan moet je hier beslist even kijken !

Er is , tussen alle streepjes door,  ook een nieuw zoet patroon blad uit van Sweet Moonies , Candy

 
Daarnaast zijn we druk bezig alle voorraden weer aan te vullen na de kreadoe, nog niet alles is er, we wachten nog op o.a sprookjesvilt en tricot, maar het merendeel is aangevuld. Ook de leuke kerstpakketten van atelier Tintangel zijn weer aangevuld !
 
Op veler verzoek is het atelier toch weer vaker open, door o.a. de workshops op de BSO waren we genoodzaakt het atelier minder vaak voor bezoek te openen, we denken in de nieuwe openingstijden iedere dinsdag en donderdag van 19.00-20.00 voorafgaand aan de cursussen, een goede oplossing te hebben gevonden.
 
A.s. zodag vind je ons op de grote Steiner school in Turnhout (belgie) op de gezellige herfst markt, volgende week zondag vind je ons op de hersft bazaar van de vrijeschool Brabant, we geven daar ook een leuke doorlopende workshop !
 
In de nieuwsbrief staat ook een oproepje voor nieuwe modellenmakers , dus heb je tijd over, zin in veel vilt projecten, check dan even de nieuwsbrief ( zie eerder in dit blogje) en meld je aan !
 
Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten