donderdag 29 november 2012

Zijdepapier maken en pieten nieuws

De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest voor 5 december. Op de vrije school maak je dat ( deels) als ouder zelf, alle kinderen krijgen hetzelfde met een persoonlijk tintje zeg maar.  Voor de middelste moest er een grote tekenmap worden versierd ( de kaft).

We besloten zijde papier zelf te maken, die workshops worden in het atelier ook door mij gegeven.

 
 
 
 


Erg leuk om te doen en het resultaat is altijd verrassend ! Wil je ook eens zijde papier zelf maken , neem dan contact met mij op !

We maakten een rode-rose kant en een zeegroen-blauwe kant op de tekenmap !

In het atelier is het druk, last minute sinterklaas aankopen, veel bestellingen in de webwinkel, maar ook gezellige bezoekers in het atelier zoals vanavond ! Veel vraag ook naar de workshops en cursussen, en veel reacties op onze laatste bazaars waar we te gast waren op de vrijescholen in Eindhoven. Gisteravond waren we nog te gast op de adventsmarkt van de vrije basisschool de regenboog. Veel leuke reacties ook op de workshop engeltjes maken afgelopen zondag !

In het atelier hebben we nu 2 leuke nieuwe sinterklaas pakketten , Pietje verliefd en de Huispiet van de vrolijke viltvrienden, het leeft allemaal erg bij de kinderen !

 
 Je kunt ze nu bestellen hier in de webwinkel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten