zaterdag 8 december 2012

Nieuw pakketje, een jarige en een zieke.....
Het was een drukke week met de viering van pakjes avond, de flinke drukte in de webwinkel, veel ritjes ( halen, brengen, halen brengen, u kent het wel ! ) en de sneeuw..sneeuwpret zeer zeker, maar voor  hier,...... aankleden-uitkleden-aankleden-uitkleden etc. en alles nat , dus weer drogen bij de kachel.
Skibroeken, wanten,shawls, snowboots, dikke jassen, erwtensoep, warme chocolademelk en heel veel keer : maham ! ik kan..... niet vinden !

Stijn bakte ook nog pepernoten met de kinderenEn dat zijn natuurlijk de aller, aller lekkerste !

Vandaag vierden we ook de verjaardag van de middelste, met heel veel sneeuwpret natuurlijk en een vriendinnetje die bleef eten.

De jonste was al niet fit en dat werd er niet beter op, na een ritje Bas, onze vaste leverancier voor schapenvellen en heerlijk warme pantoffels , kreeg onze benjamin koorts en moest ze tijdens de maaltijd ook nog alles onder spugen, even hectiek aan de tafel, maar al weer snel opgelost..de overige tafelgenoten schoven aan een spelletje Uno en stijn en ik deden de kleine onder de douche, kruikjes in bed, voetjes in de lavendel olie, en inmiddels ligt ze al weer uren bomen om te zagen in dromenland.... Hopen dat ze zich morgen weer beter voelt..!

Boven aan dit blogje zie je een nieuw winterspakketje van atelier de MarLijn, nu te bestellen in onze webwinkel

welterusten allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten