zaterdag 22 september 2012

Nieuw van het blauwe huis..

Een heerlijk zonnetje schijnt naar binnen, en in het atelier is het drukker dan ooit, er worden veel afspraken gemaakt om langs te komen , er wordt weer veel geknutseld!

Nieuw patroon van het blauwe huis


Herfstsprookje, ondeugende pixies.
Ook zijn er nieuwe kaarten binnen
Je kunt ze hier bekijken en bestellen.

Vandaag is verder gevuld met het schilderen van de buiten kant van het huis en atelier, boodschappen doen en bezoeken van de Belgische groothandel om spulletjes te halen voor bestelde bedankjes. Het is erg druk met bestellingen voor trakataties en bedankjes, maar daar over , en over het verven van de zijden doeken, in een later blogje meer ! Je kunt nog tot 25 september je antwoord voor de prijsvraag insturen !

Fijne zaterdag !

donderdag 20 september 2012

Verven en nieuwe ...

Gisteren een drukke dag met verf bezigheden, edelsteen zakjes geverfd voor een traktatie, besteld door iemand in de winkel.


Leuk en spannend werkje altijd ! Gelukkig was het droog weer buiten en kon het verf zaakje daar uitdruppen. Straks even de strijkbout erover en vullen.

Naast de nodige orders verwerken en bestellingen doen kwam er ook een leuke special van de vrolijke viltvriendjes binnen, het maken van bonbons van vilt

Nu te bestellen hier in de webwinkel.

Op de prijsvraag komen veel reacties binnen, niet alle antwoorden zijn goed, maar sommige ook wel. ( zie een eerder blogje) je kunt nog insturen tot 25 september 2012

Fijne dag allemaal  !


dinsdag 18 september 2012

!!Prijsvraagje!!

Gisteren een frisse dag, ondanks dat aan het einde van de dag de zon doorbrak, toen hadden we net de houtkachel zachtjes aan :-) Gisterenavond kon Stijn toch nog  verder het het schilderen van het huis, daar is hij druk doende mee en het knapt zienderogen op !

Natuurlijk moest er weer iemand in de natte deurpost grijpen, maar gelukkig een flinke fles tinner klaar staan :-) en ook een grote "hooiwagen "had zich geparkeerd op een geverfde raam stijl, helaas niet meer te redden...

Oudste besloot s'middags een kruidkoek te bakken dus werd er hard gewerkt in de keuken

 
Kruidkoek is makkelijk ( huismerk jumbo) er hoeft alleen maar water bij :-)
 
 


Je kunt ook ook mee doen aan de prijsvraag !

Weet jij met welk pakketje ( zie onderstaande foto )  ik bezig ben ?

 
Stuur je antwoord in door een mailtje te sturen naar creative@joydesign.eu
 met vermelding van atelier en de naam van het pakketje en de eerste 5 goede antwoorden ontvangen van ons een digitale kortinsgcode die je direct kunt inwisselen bij ons in de webwinkel.
Je kunt t/m 25 september 2012 je antwoord insturen.
 
Zoals beloofd ook nog een foto van het slakje van atelier Pippilotta, met op verzoek van de kinderen andere kleertjes
 
 

Fijne dag allemaal !

maandag 17 september 2012

Gratis patroontjes, nieuwsbrief en nieuws...

Gisteren is de nieuwsbrief weer verzonden, boordevol leuke nieuwtjes en weetjes, magazijn opruiming en Gratis patroontjes !

Een paar nieuwtjes op een rij :

 
Nieuw patroonblad van Sweet Moonies !
 
 

                                              Nieuwe pakketten en een patroon van Jit Design
 
Nieuwe pakketten van atelier Anemoontje
 
De moeite waard om een kijkje te nemen in de webwinkel !
 
Dit weekeind maakte Stijn met de oudste voor het eerst een gerechtje uit het boekje koken met kleine pannetjes in de oven.
 
Ze maakten samen een heerlijke warme appelcrunch
 
Oudste maakte eerste de appeltjes
 


 
Met een bolletje ijs en slagroom , een snel en lekker recept!
 
De pannetjes en het boekje met makkelijke recepten kun je o.a. aanschaffen bij Xenos.
 
Fijne dag allemaal !
 

dinsdag 11 september 2012

Heerlijk weer...

 
 
 
Wat een heerlijk weer waar we de afgelopen week nog van hebben mogen genieten ! De tomaten hebben het reuze naar hun zin, ik geloof niet dat we er ooit zo veel hebben gehad, ik maak er maar pasta saus van geloof ik, lekker met knoflook, ui en italiaanse kruiden....! De eerste pompoen ligt overigens ook al in de tuin te groeien....!
 
Ook de zonnebloemen doen het prima dit jaar, jammer dat ze wat gaan hangen nu, maar hen die al bijna op de grond lagen hebben in de vaas op de seizoenstafel bij ons een 2e kans gekregen, zie de foto hierboven!.
 

 
Ook het bakken is weer helemaal opgepakt, er werd al elke dag brood gebakken, maar nu hebben we de afgelopen dagen lekkere krokante broodjes gebakken, heerlijk voor bij de soep en de BBQ !

 
Oudste maakte een gezelige chocolade cake door het beslag in 2 te delen, en 1 helft te maken met lekker veel chocolade poeder. Daarna het blanke deel in het bakblik, daarover heen het chocolade deel en dan met een vork draai bewegingen maken.


Zelf maakte ik dit kleine nieuwe pakketje van Pippilotta, op verzoek van de jongste 2  trok ik het popje " herfst kleertjes"  aan, binnenkort volgt een foto !

Fijne dag allemaal !