dinsdag 15 januari 2013

Nieuwe pakketten en baksels...

nieuw van atelier de MarLijn !
 
 
 

Op facebook heb je wellicht al kunnen lezen, dat we druk aan het bakken zijn geweest ! Ik bestelde hier diverse melen , waaronder broodmix voor zachte broodjes. Samen met de kinderen versierden we de broodjes met maanzaad en sesamzaad. Ze waren heerlijk !


Voor bij de maaltijd bakten we een italiaans brood, met veel italiaanse kruiden en een vulling van pittige gehakt. Maak een gewoon brood deeg, ( voeg lekkere italiaanse kruiden toe, ongeveer 15 gram voor 500 gram broodmeel)  rol deze uit, maak een pittig gehakt mengsel, leg dat over het brooddeeg en rol daarna op en stop in een bakblik. Nog even laten uitrijzen en afbakken ! Lekker met sla en kruidenboter !


 
 
 
We maakten ook een lekkere luchtige appelcake, van zelfrijzend bakmeel, boter, eieren , suiker en appeltjes, heerlijk!


 
 
Er is ook nieuws in de webwinkel, de vaste klanten die inloggen met een klant code en daardoor altijd direct vaste klanten korting ontvangen, hebben de eerste speciale nieuwsbrief ontvangen met een vaste klanten aanbieding ! De moeite waard dus om een inlogaccount aan te maken !

 
Van atelier de MarLijn zijn er 2 nieuwe pakketten die straks in de winkel komen!

1 heb je al hier boven zien staan , een lief popje wat ligt te slapen !


Voor de allerkleinsten een popje met muziekdoosje met de melodie "It's a small world". Het hoofdje en het buikje gaat op en neer als je aan het touwtje trekt. Een heel lief popje met een slapend gezichtje

 
 
 
 
 
 
Fijne dag allemaal met veel sneeuwpret!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten