woensdag 6 maart 2013

Gratis patroonblad, wat te winnen, nieuwtjes en meer...


Een aantal weken terug zijn wij overgegaan tot de aanschaf van een 2e broodbak machine. met 5-7 broden in de week en  30-50 broodjes ( ook nog stokbroden ) te bakken, met steeds een voorraadje in de diepvries werd het met 1 machine wel krapjes..Nu gebruiken wij de broodbakmachines alleen om te kneden en laten we het rijzen buiten de machine gebeuren en bakken we af in broodbakblikken in de oven. Inmiddels hebben we er naast veel plezier ook veel handigheid in gekregen en is het genieten van de smaak van heerlijk brood met iedere keer een andere samenstelling. Dankzij een vriendin die niks met haar apparaat deed , hadden wij snel een 2e machine.

 
De katjes die ik vorige week in de tuin  plukte lopen al aardig uit, er staat een bos op de tafel en natuurlijk op de seizoenstafel !
 
Afgelopen dagen heerlijk genoten van het lente weer ! tussen de bestellingen door genieten van de zon en hebben ook de kinderen zo genoten !
 
 
Natuurlijk even naar het park......en een mooi kiekje maken !
 
In de winkel gebeurde ook het e.a. Zo is er een gratis paas patroontje toegevoegd, je vindt het hier
 
 
 
 
eenvoudig en snel te maken van een restje vilt.
 
 
Van Septemberspring is er ook nieuws, 2 patroonbladen zijn toegevoegd in  de webwinkel
 
 

 
 
 
 
Op facebook weer een nieuwe actie, een te winnen patroonblad, namenlijk de cutiemouse van Sweet Moonies, een patrronblad wat zij speciaal voor ons heeft ontworpen, samen met 3 materiaal pakketjes !
Like ons, deel ons op facebook en maak kans om dit prachtige geheel te winnen !
 
 
De winnaar van het viltpakket is inmiddels bekend !
 
Fijne dag allemaal !
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten