zondag 26 mei 2013

Verbouwen


Na het verdriet en afscheid van Janneke, gingen we zelf natuurlijk op zoek naar nieuwe kipjes, terwijl de kinderen nog met betraande toetjes lagen te slapen, troffen wij bij onze zuiderburen nieuwe kipjes van dezelfde soort als onze Jip, die nu het rijk alleen had...

Nog dezelfde avond, haalde Stijn de dames kip op, we moesten er wel 2 afnemen, dat wel, eigenlijk 3, maar een haan, in een stad...nee , met enige overtuigingskracht konden we uitleggen dat dat echt niet kon..!

En zo konden onze dames, s'morgens al 3 dames begroeten, Jip, Janneke en Aagje, bijna vanzelf sprekend is Aagje de baas ;-), er was nauwelijks tijd voor verbazing, de nieuwe dames Janneke en Aagje zijn zeer op mensen gesteld en eten graag uit de hand, vandaag kon ik er ook al min of meer 1 aaien... wij vallen hier van de ene verbazing in de andere...!

Ook poes overigens,

 
Maar nu is verbouwen wel noodzaak, daar wij vinden dat de dames iets meer leef ruimte nodig hebben. Er wordt druk in vrije uurtjes druk getimmerd, en gebeitst, verbouwen dus  !
 
Tussendoor gaf ik ook nog workshops in het atelier, hier de eerste serie, van de week meer foto's van het prikken !
 
Deze ochtend hebben we zeepjes gevilt !
 


Een mooi lintje erom, en wat een gezellig en lekker ruikend kadootje !!


 
Fijne dag allemaal !
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten