maandag 1 juli 2013

Zomertafel en kadootjes


Het werd toch echt tijd voor de zomertafel ! Ondanks het kwakkelende weer en het feit dat we 2 dagen de houtkachel vorige week hebben aangehad, heb ik heel stoer, lekker alles neergezet ! Bij de kringloop tikte ik 2 leuke boekjes op de kop over bloemenkindjes met leuke versjes en mooie tekeningen. Ze waren ieder 0,50 en ik ben er reuze blij mee. Ook kocht ik er een nieuw, nooit gebruikt boekje van Willy Post, ook helemaal happy de peppy mee :-) ook voor 0,50 !


 
Ook dit jaar heb ik weer de kadootjes voor de klassenmoeders gemaakt van de kleuterklas, bijna traditie zolang :-)  Ik heb dit jaar zeepjes gevilt , mooi satijn lintje erom,  met een mooie kaart, en in cellofaan verpakt een gewaardeerd kadootje !


Voor de juffen en meesters had ik dit keer iets origineels bleek later, alhoewel sommige mensen dit wel zullen kennen, bij ons op school kenden de juffen en meesters het niet. Het heet brownie in een pot en ik zag het op deze leuke website. Bij gebrek aan weckpotten ( ik wil wel gaan wecken, maar pas na de zomervakantie !)  naar de kringloop en even potten gehaald.

Samen met een mooi label en ingepakt in een cellofaan een leuk cadeau om te geven wat qua budget niet verkeerd is, per pot kwam ik op 3,30 aan kosten. Ik heb er 6 cadeau gegeven!

Hier hebben de kinderen al vakantie, wij nog niet, dus we werken nog even door, de webwinkel

verzend nog steeds voor € 0,99
 
 
De verzending staat wel op vakantie modus, een paar maal per week.
 
Het atelier is voor bezoek gesloten in juli en augustus, nieuwe openingstijden en het cursus programma volgen binnenkort!
 
Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten