zaterdag 19 oktober 2013

Nieuwe pakketjes ,lekkers en een gratis pakketje !

Gisteren kwam de postbode binnen met de nieuwste pakketjes van atelier Tintangel, lieve zoete kleurtjes voor een feestelijke december maand !



Je kunt ze hier bestellen in de winkel !

Actie :!!!

Bloglezeressen maken vandaag 19 oktober 2013 en 20 oktober 2013 gebruik van de speciale actie : bestel je 3 pakketjes uit de nieuwe serie van Tintangel die hier boven is afgebeeld dan ontvang je een Tintangel pakketje als verrassing van ons gratis ! Vermeld hiervoor bij je bestelling blogactietintangel, alleen dan ,ontvang je het pakketje gratis !

Gisteren een heerlijke appelcrunch gebakken, van oude gerimpelde appeltjes die op moesten, noten gehakt, rozijntjes geweld .....wat bloem, boter en suiker, en je hebt al snel een heerlijk maar ook betaalbaar resultaat !



Sinds een paar maanden heb ik bij de kringloop een grote springvorm op de kop getikt, en zo kon ik een "big size " exemplaar maken, die komt hier overigens met gemak op !


 
 
Ook bij de kringloop een lief stofje afkomstig van een rompertje voor mijn popje in wording!
 
 



 
Tijdje terug heeft de oudste met Stijn zelf lasagne bladen gemaakt, een leuke bezigheid met een lekker resultaat. Ik vind ze zelfs lekkerder dan de lasagne bladen uit de winkel. Op zoek naar een pasta machine dan maar :-)
 
Op facebook heb je van de week al kunnen lezen over de drukte in het atelier, lekker gewerkt dus deze week. De komende weken worden ook druk, er komt weer veel nieuws aan. Gelukig zijn de bezorgkosten bij Joydesign maar € 0.99 en komt de postbode overal !
 
Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten