maandag 8 april 2013

Cursus foto's en workshops !

Het actuele cursus aanbod staat al weer even op de site, cursussen wol prikken , natvilten en wolwikkelen ! Altijd al eens willen leren geef je dan nu op ! Weer eens wat anders dan hoofjes maken,  wolletjes verven en pakketjes maken.
Zo proberen we iedere keer iets anders aan bod te laten komen.

Ik heb wel leuke foto's gemaakt vorige week in het atelier van de cursussen
Kun jij zien aan welke 5 pakketjes er wordt gewerkt ? 1 pakketje is een weggevertje...:-) de andere 4 ...........erg moeilijk.. ! als je het denkt te weten mag je mij mailen op dit email adres 

Degene die het dichtste bij het antwoord zit wint een kleine attentie in de vorm van een verrassingspakketje ! Op facebook hebben we ook een leuke actie ! Win daar het nieuwe patroonblad van Sweet moonies ! je komt er eenvoudig via het logo op onze site

Fijne dag allemaal !


donderdag 4 april 2013

Ontvangen foto's en nieuw in de webwinkel

De nieuwe pakketten van atelier Tintangel zijn binnen, o.a een schattig aardbeien huisje en  schaapjes. De kroningsslinger van septemberspring is ook weer binnen. Je vindt ze weer hier in de webwinkel.

We ontvingen via de email van Sonja mooie foto's !


Dank je wel voor deze leuke inzendingen, weer een bron van inspiratie en ideetjes !

Fijne dag allemaal !

dinsdag 2 april 2013

Nieuw patroonblad en te winnen...

er is een nieuw patroonblad in de winkel opgenomen van atelier Sweet Moonies

Het draagt de toepasselijke naam Piece of Cake !

je vindt het patroonblad hier in de winkel en via Facebook kun je dit patroonblad winnen ! Kijk hier voor op onze site en klik dan op ons facebook logo.

Vandaag gaf ik een workshop aan kinderen van 7 t/m 12 jaar, BSO, zoals altijd leuk en dankbaar werk ! Ondanks de zon, kwamen de kinderen maar wat graag naar binnen om te knutselen met wol ! De paashaas bracht dit weekeind, naast veel bestellingen door onze gratis verzendactie, ook veel paaseitjes, die de kinderen in de tuin mochten zoeken
en ook een heeeeeel groot gezins ei ;-) 

De kas staat wat eenzaam in de tuin te
midden van het hout...voor de planten is het echt te koud nog 's nachts, dus die mogen binnen slapen, overdag in de zon is het in de kas 15 graden, dat vinden de plantjes wel aangenaam. voor mij mag het nog wat warmer, op de fiets is het toch ook maar frisjes hoor !

het workshop programma staat al een tijdje online, neem eens een kijkje, korte en betaalbare workshops in de avond maar ook overdag !

voor een volledig overzicht klik je eenvoudig even hier

Niet vergeten, ons atelier is dit weekeind open van 10.00 tot 12.00 uur !
 

maandag 1 april 2013

2e paasdag en kortingsactie !

Het zijn hier drukke paasdagen met veel kubjes hout die zijn gestort voor de komende winter...( alhoewel.....de winter blijft maar voort duren....) en die netjes moeten worden opgestapeld in de tuin.De paastakken staan echter vrolijk op de paastafel !De lente tafel staat er toch maar....

en de nieuwsbrief die is verzonden geeft een kortingsactie van gratis verzendkosten 2e paasdag met de actiecode in het kassa systeem Pasen2013 ! De korting wordt dan direct verrekend !

Dat vrolijkt  in ieder geval al een beetje op !


Fijne paasdag !