maandag 26 september 2011

Koorkamp en opbouwen open dagen

Het was een erg druk weekend ....afgelopen vrijdag starte de musicalopleiding van de oudste..ze was erg zenuwachtig, maar gelukkig viel het geheel in goede aarde en begint ze met plezier aan de opleiding. Tussendoor snel naar de post en het winkelcentrum doorgevlogen voor pantoffels, laarzen, dansschoenen, map en nog meer van die zaken. Wel maal drie, voor drie meiden...In minder dan een uur lag de achterbank vol dozen en de oudste weer ophalen. Thuis met de oppas, de oudste  en de jongste snel een diepvries pizza opgewarmd en even gegeten. Even wennen, het was echt wel een paar jaar geleden zo'n diepvries ding, normaal maken we de pizza gewoon zelf. Daarna op naar een naburig dorp 30 km verderop, de oudste wegbrengen naar koorkamp. Stijn en de middelste waren daar s'middags al naar toe gegaan, Stijn heeft er al nachten geslapen als leiding.( nou ja, slapen ?? dat doe je weinig op kamp) Hand en spandiensten verricht ter plekke en mooie tatoe's gemaakt bij de kinderen op handen en armen. Om 10 uur 's avonds richting huis en moe direct het bed in, nadat de oppas was opgehaald. Volgende morgen om half 7 op staan, weekend boodschappen met de jongste en om 10 uur richting koorkamp. Daar de dag meegedraaid, vilt workshops gegeven, 's middags de jongste heerlijk geslapen daar, en 's avonds de workshop meegedaan van de buikdanseres die op bezoek kwam. Om half 11 's avonds met de jongste richting huis, stukje lichtjes route gereden en direct maar door naar bed..'s morgens op tijd op, want het team stond al vroeg op de stoep om mee te helpen met de opbouw voor de open dagen


Het is toch altijd weer een feest om al die popjes weer terug te zien ! Ook al de nieuwe ontwerpen uitgepakt en neergezet voor de open dagen !!
Tussendoor moet er natuurlijk goed gegeten worden, al vroeg had ik een pan soep op gezet en we konden omdat het zalig weer was, lekker buiten eten!


De open dagen zijn :

woensdag 28 september 2011 van 12.00-21.00 ( van 12.00 tot 18.00 uur speciaal voor ouders en kinderen ook gratis workshops!)

zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober van 11.00-15.00 , natuurlijk ook met gratis workshops!