dinsdag 25 oktober 2011

Drukke periode

Het is een drukke periode met de Kreadoe in het vooruitzicht. Er moet een hoop klaar gezet worden, besteld, pakketten moeten worden voorzien van een prijskaartje en natuurlijk moet ook alles in de webwinkel worden gezet, compleet met omschrijving, materiaalllijsten etc.
De nieuwsbrief van november is in de maak, en ik wacht met spanning op de drukker of het gratis patroontje van de Kreadoe al klaar is om te worden opgehaald. Dat is altijd zo'n mooi moment die doos met al die strak gevouwen patronen! De kinderen hebben herfstvakantie en konden, ondanks dat het fris was, toch nog een paar uur buiten spelen. Met een oud schoolbord, krijtjes en een doekje hebben ze zich prima vermaakt. 's avonds een gezonde maaltijd, maar wel snel, ik moest om 7 uur gaan sporten. Normaliter doe ik dat op een andere avond maar nu is de komende avonden gevuld met cursus zonnekindpoppen, een pannekoekenfestijn met vriendinnetjes op woensdag, frietjesfeest met vriendinnetjes op donderdag...
Het waaide al stevig gisteravond bij thuiskomst later op de avond, maar het was knus thuis komen met de kaarsjes en de houtkachel aan.


Van een collega had Stijn eieren gekregen, dat gebeurd wel eens vaker, de kippen daar zijn echt over ijverig, en niet alle eitjes gaan dan op. Wij zijn er blij mee! Stijn bakte dus gisteravond met de oudste van die eitjes een heerlijke cake

Een paar plakjes bleven thuis voor vandaag bij de thee, de rest ging mee naar het werk, de betreffende collega trakteren :-)

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten