dinsdag 8 november 2011

Telefoonhoesje blauwe huis in rood en bergen...

met appelflappen :-) want ook op het koor moest er natuurlijk getrakteerd worden voor de verjaardag van de oudste. 40 appelflapjes werden er zondag gebakken, lekker van bladerdeeg met appel, rozijntjes en kaneel. Een vriendinnetje van de oudste kwam helpen en natuurlijk werd er ook gesnoept !


4 platen moesten er uiteindelijk ons oventje in om alle flapjes te bakken. Op de appelflapjes kwam een mengsel van ei, kaneel en suiker. Het rook heerlijk !

Inmiddels zijn de restanten van de Kreadoe weer thuis, gisteren alles opgeruimd en uitgezocht en weer terug op hun plek. De volgende beurs staat al weer gepland, a.s. zondag zijn we aanwezig op de vrijebasisschool  De Regenboog hier in Eindhoven op de hersftbazaar!

De rest van de zondag werd er heelijk rustig geknutseld bij de kachel door de kinderen met playmais. Ze waren er heerlijk zoet mee en het is leuk spul zowel voor groot als klein.

In de winkel is het druk met bestellingen, gisteren weer een berg weggebracht naar het postkantoor. Ook nieuwe aanvragen voor kinderfeestjes en een leuke thema avond bij iemand thuis voor een verjaardag zaten in de mailbox!

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten