dinsdag 31 januari 2012

Het weekje wel..

Het was een zeer roerige week, maar liefst 4 zieken in het gezin, en dan is het de zeilen bijzetten en overeind blijven.
Het begon al maandag voor mijzelf met een 3 maandelijks bezoekje aan de mondhygieniste, brrr, comleet met verdoving en al.
De kinderen waren al niet in hun humeur deze week, waarschijnlijk toch de griep die dwars zat. Gelukkig deze week wel even tijd gevonden voor een bezoek aan de bibliotheek, een tijdje niet geweest en werd gemist en terecht! Vielen we direct met ons neus in de boter, knutsel en voorlees team aanwezig..we waren dus wel een uur of wat in de bibliotheek !
Met een flinke stapel prentenboeken, voorleesboeken, leesboeken en locoboekjes kwamen we weer naar buiten. De jongste werd als eerste ziek en al snel volgende de andere 2 kinderen en Stijn. Hard werken dus, allemaal griep, spierpijn, hoofdpijn en koorts. De kruikjes waren niet aan te slepen en de kachel maakte overuren, zelf had ik alleen maar bikinie visioenen, zo warm was het in huis en draafde ik wat af.
Maar goed, ook dat gaat gelukkig weer voorbij, en gelukkig was er ook aandacht voor de vogels, een flinke pinda slinger rijgen!

Er waren natuurlijk al direct nieuwsgierigen met een hongerige maag...


Voor de koortsigen was het wel leuk om van achter het raam te bekijken, het was druk verkeer in ons tuintje.

Van de week viel dan ook hier de eerste sneeuw, een kleine poederlaag, maar genoeg voor een gezellig winters effect !


Hierdoor heeft de nieuwsbrief wat vertraging opgelopen, we hopen die vanavond te kunnen versturen !

Zo de hutspot uit de hooikist halen, nu iedereen weer min of meer op de been is, heb ik goede hoop dat er weer eens gegeten kan worden met z'n allen en met trek :-) dat was de afgelopen dagen helemaal niet het geval. Gelukkig genoeg soep in de diepvries om in etappes uit te delen.

Fijne avond allemaal !Geen opmerkingen:

Een reactie posten