maandag 23 januari 2012

Nieuwe pakketjes en bakken..

Het weekend was heel gezellig en rustig, vooral dat laatste is iets van weinig voorkomt in ons huishouden :-)
Vrijdagavond nog even een kadootje wezen kopen met de oudste voor een kindefeestje van de middelste, en terwijl we toch zo lekker bezig waren, zijn we uitgebreid wezen shoppen in een naburig winkelcentrum. Lekker snuffelen bij o.a Blokker en Xenos !

Zaterdag begon met week boodschappen, altijd een hele klus , en het bij elkaar zoeken van de inhoud van een weekend tas, de oudste ging na karate door naar de ijsbaan voor een kinderfeestje en daarna mocht ze blijven logeren bij de de jarige. Om even voor 12 zwaaide ik haar uit en na de lunch met een vilt knutsel aan de tafel, het ontwerpje voor het gratis patroontje voor de handwerkbeurs in Zwolle moest uit mijn vingers en de laatste hand aan het januari patroontje wat weer gratis bij de nieuwsbrief zal zijn bijgesloten. Laat in de middag nog even met het gezin schoenen kopen en een nieuw wafel ijzer, dat was al enige tijd kapot.

De pan soep was inmiddels ook klaar , een deel ervan kan mooi de diepvries in, altijd handig ! 's avonds ben ik heerlijk in mijn stoel gekropen met 1 van de nieuwe pakketjes van atelier Tintangel , een volledig overzicht tref je aan in de webwinkel hier een nieuwe serie "lentefleur " die het vast erg leuk zullen doen in bijv. de voorjaarstakken !
Het zijn kleine projectjes die snel een leuk resultaat geven, je kunt uit elk pakketje er steeds 4 maken. Atelier Tintangel heeft ook een leuk weblog  , voor die link klik je hier

De zondag was gevuld met de oudste ophalen, en het uitproberen van het nieuwe wafel ijzer. Samen met papa bakte de oudste er een stel, en al snel rook het huis heerlijk!

 


Een groot deel van de middag heb ik besteed aan het opruimen, uitsorteren en ordenen van de klerenkasten van de dames, 3 grote zakken verlieten het huis , Stijn bracht die direct even naar de kledingbakken hier in de wijk. Beneden bakte Stijn met de kids een heerlijke appeltaart

's avonds bakten we 2 grote plaat pizza's en het toetje bestond uit appeltaart ;-)

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten