donderdag 9 februari 2012

Nieuw decotasje ! en natuurlijk ijspret

Een primeurtje voor onze weblog lezers ! Het nieuwe deco kadotasje hart! Het is een klein deco kadotasje , geschikt voor je liefste wens, een bonbon, aan een bosje bloemen of gewoon om kado te geven. Ze bestaat uit mooi rood wolvilt, kant en Tildalint, afgewerkt met kleine rode kraaltjes ! Het complete pakketje ( incl. garen, patroon, vilt, kant en Tilda lint) kost 2.95 en is nu te bestellen door een email te sturen naar creative@joydesign.eu.
Je betaald hiervoor de werkelijke postzegel kosten die op de envelop gaan 0.50 ! Vanaf vanavond is ze gewoon bestelbaar via de webwinkel.

Gisteren een drukke dag met het atelier wat open was, en het bij maken van nieuwe pakketjes lief druppie, druppie hanger en deco kado tasje sneeuw !Ze zijn erg populair de prettige geprijsde kleine pakketjes en dat is leuk om te zien.

Van de week ook een lekkere schotel gemaakt met aardappels, spekjes, ei en geraspte kaas, heerlijk bij wat verse groene groente en wat vegetarische burgers.


Gisteren ook de nodige sneeuwpret op de berg, die inmiddels lekker veel ijs heeft waardoor je fijn met de slee er op kunt spelen


Dus nadat de pakketjes klaar waren, en ik in de kleuterklas de juf nog had geholpen, vriendinnen mee, de auto vol en naar huis. Met de jongste 's middags nog heerlijk een uur slee pret in de zon gehad. Daarna lekker warme chocomelk gemaakt en een pan vol bami. De avond was gevuld met sporten en het maken van de nieuwe pakketjes voor het deco kadotasje hart.

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten