donderdag 26 april 2012

Worteltjes met permanent..
Hier boven zie je een heerlijk appeltaart die de oudste met papa heeft gemaakt in een weekend, ze is makkelijk en smaakt heerlijk, in een later blogje hier over meer ! Tijd voor wat nieuwtjes !

Allereerst de nieuwsbrief die is verstuurd van de week , je kunt die nalezen hier, mocht je de nieuwsbrief hebben gemist, lid worden is natuurlijk het makkelijkste !

Een boel nieuwtjes ook in de winkel :

Bekende boekjes weer terug, voor viltvingertjes

Mooie visjes van de vrolijke viltvriendjes


En nieuw schatkistpakketje van atelier Pippilotta, verkrijgbaar in 3 kleuren, neutraal, roze en blauwWe hebben nu een leuke actie om je viltverzameling aan te vullen, klik daarvoor hier, de zendingen zijn natuurlijk inclusief verzendkosten, je vindt vij deze link ook de moederdag kado box !


In de tuin was er, ondanks het slechte weer ook nog wel het nodige te doen. De tuinbuinen moesten uit de kweekbakken en hadden flinke wortels ontwikkelt, zelfs met een permanentje er in, aldus de oudste !  :-)Voor een kleine prijsje nog bloeiende plantjes gehaald en in de borders gezetNu hopen op wat zon en warmte, dan kunnen we van al onze inspanningen buiten gaan genieten.

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten