maandag 2 juli 2012

St Jan, drukke tijden, zomer vakantie !

St Jan betekent volgens mij ook gewoon einde jaars drukte :-) in ieder geval hier in het gezin ! Naast na genieten van heerlijke weekeinden met hemelvaart en pinksteren, het hout wat ligt te drogen is het ook werken naar de vakantie..en dan moet er veel gebeuren...!

we vierden st Jan, met de kleintjes 's morgens en 's avonds met de oudste


Gelukkig bleef het droog, al hoewel het winderig was en aan de koude kant..maar zo samen , kijkend naar de oudste met haar troep vriendinnen, bij de warmte van het st jans vuur is dat ook wel weer heel bijzonder, natuurlijk had de heks 's morgens eerst alles opgehaald wat in het vuur kon en snel vergeten moest worden en nadat de vlammen toren hoog had geknetterd en gebrand, kon er daarna gesprongen worden over het vuur, weer een nieuw begin voor alles !

Behalve st Jan, ook afscheid van juffen, klassenmoeders, hulp juffen en nog meer....ik maakte vele cupcakes uit het magazine van de vrolijke viltvriendjes, ze zijn makkelijk en snel te maken !
ook in de moestuin gebeurde er van alles, zo hebben we een enorme berg aan tuinbonen hangen, en schieten de bonen op in ( nu nog ) prachtige oranje bloemen !


Tijdens de zomervakantie doen we het lekker rustig aan, het atelier is voor bezoek gesloten, en de webwinkel verzend 1 x per week vanaf a.s. vrijdag.

Fijne zomer allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten