woensdag 11 mei 2016

Nieuwe pakketten en magazine!

Heerlijk toch al die zonnige dagen, daar wordt je blij van !
Alhoewel gisteren een sombere dag was hier in het Brabantse. Af en toe spetterde het , maar verder dan dat kwam het gelukkig niet!

Vandaag is het lekker warm en bijzonder zonnig, genieten dus ! Lekker met een knutselwerkje in de tuin! Dat komt goed uit, want er zijn nieuwtjes in de winkel !

leuke pakketten van atelier oog van de naald


en een patroonblad en nieuw magazine van de vrolijke vilt vriendjes

Wat een vrolijk nieuws allemaal !

Je vindt ze hier in de webwinkel !

Fijne dag allemaal !

dinsdag 10 mei 2016

Genieten van het mooie weer !We waren er even een paar dagen tussen uit, genieten van rust, zon, water en zand ;-)
Jammer dat de voorspellingen voor het pinksterweekeinde minder zijn, maar er zijn genoeg leuke uitstapjes waar je naar toen kunt natuurlijk, ook met wat minder weer.We bezochten zelf het Universiteitsmuseum in Utrecht, erg leuk en leerzaam. Op de 2e verdieping kunnen de kinderen leuke proefjes doen , er is van alles te zien en in de tuin kun je ook nog heerlijk rondkijken en genieten. Als je net als wij met het openbaar vervoer gaat, heb je geen zorgen over dure parkeerplaatsen en is dat het extra uitje, omdat we dat niet zo heel vaak doen.

In de winkel komen nog nieuwe pakketjes van Ellen binnen ( atelier oog van de naald) en vrolijke viltvriendjes. Mocht je ze al willen bestellen dan mail mij even. Dan houd ik ze apart en verstuur ze direct als ze binnen komen.

Het is nog een flink aantal weken hier in Brabant voordat de zomervakantie echt van start kan gaan!

Fijne dag allemaal !