donderdag 14 augustus 2014

De vakantie is weer voorbij !

De vakantie is weer voorbij, en het is weer tijd om lekker aan de slag te gaan met de dagelijkse bestellingen. En de stapel groeit dat zie je wel, en het is nog vroeg op de dag :-) !
In de moestuin gaat het goed, ook al is de strijd met de vraatzuchtige slakken er bijna dagelijks, sommige wonen in mijn tomaten, maar de meeste slakken laten de tomaten, pepers en paprika's met rust. We maken er lekkere saus van, die we invriezen. Verse kruiden, olijfolie, flink wat uien, knoflook,  even laten pruttelen en in de hooikist. Daarna door de roerzeef en je hebt een heerlijke basissaus voor veel lekkers, zoals pasta saus, lasagne, soep of pizza. !

In verband met de slakken heb ik momenteel sla, radijs e.d. in bakken op het balkon gezaaid, eens kijken of dat beter gaat, experiment :-) !

In het atelier wordt al weer hard gewerkt, deze week of volgende week kun je het nieuwe cursus programma voor volwassenen, maar ook die voor het kinderatelier verwachten, en er wordt gewerkt aan een nieuwe lijst met openings-en ophaal dagen voor het atelier.

Verder natuurlijk opruimen van oude pakketten, patronen en andere rommeltjes die er rondslingeren, en vouwen van lapjes en vilt. Maken van voorbeelden, en neerzetten van nieuwe seizoenstafels.

Er zijn ook al weer nieuwe artikelen toegevoegd, het nieuwe magazine van de vrolijke viltvriendjes is binnen, je krijgt er herfstige kriebels van, van deze mooie hertjes !!Atelier JMG bracht het patroon uit van de volkswagen bus, helemaal leuk natuurlijk !
De verzendkosten blijven voorlopige t/m € 20,-- maar € 0,99 en vanaf € 20,-- verzenden we gratis binnen Nederland.

Breng dus snel een bezoekje aan de webwinkel !

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten