vrijdag 21 november 2014

Nieuw patroon en blogactie!

Heerlijke ochtend weer in het atelier, koud buiten, maar gezellig binnen, en bezig met prijzen en verwerken van nieuwe artikelen !

Nieuw :

Een prachtig patroon van Septemberspring !

Je vindt dit mooie patroon bij ons in de winkel ! De materiaallijst is ook beschikbaar, dus je kunt direct bekijken wat je er voor nodig hebt.


Blogactie !!!


Bestel je nu t/m zondag a.s. ( 23-11-2014) in de webwinkel dit patroon en vul je je bestelling aan tot € 15,-- of hoger dan ontvang je de benodigde lontwol gratis bij dit patroon ( gebroken wit). Wat moet je daarvoor doen ? Vermeld hiervoor engelactie bij de opmerkingen in de kassa afhandeling!

Inmiddels ben ik naast de bestellingen via de webwinkel en bezoekjes van diverse pieten in het atelier voor schoenkadootjes en kadootjes voor pakjesavond druk bezig met een nieuwe bestelling voor een kant en klaar sinterklaasje en zwarte piet.

Gisteren heb ik op school met een gezellige club dames hoofdjes gemaakt voor de nieuwe kerststal. Allemaal moeders die nog niet eerder een tricot hoofdje hadden gemaakt, dus complimenten !
Juf breide voor de herders hesjes en mutsjes.Ik ga een herder maken voor deze kerststal, en verder heb ik nog meer projecten, maar daarover later meer !

Fijne dag allemaal !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten