woensdag 14 januari 2015

Pech en een nieuw pakket !

Ik was echt al veel eerder van plan weer even een blogje te schrijven, maar helaas begon het jaar voor mij niet zo gunstig..Op 29 december viel ik erg ongelukkig toen ik uit de auto stapte. Het was erg glad, door de sneeuw die was gevallen, het had gedooid en het dooi water was weer opgevroren.
Het was vooral hier in de stad erg glad ! 

Na een paar dagen verplichte rust ( ik kon niet op mijn been staan) op oudejaarsdag de huisarts bezocht, die een mij doorstuurde naar het ziekenhuis.

Helaas bleek uit de foto's dat mijn kuitbeen lelijk is gebroken en dat moest met schroeven en plaatjes aan elkaar gezet worden. Een operatie dus en een hele tijd gips voor de boeg....!!



5 januari ben ik geopereerd, en na een nachtje blijven was ik de volgende dag 's avonds weer thuis.



Een week van veel pijn en pijnstillers, maar gelukkig ook veel post, kadootjes en bezoek !





Inmiddels gaat het een stuk beter, maar zoveel stil zitten is voor een bezige bij zoals ikzelf, wel een uitdaging. Vandaag kreeg ik van een lieve vriendin een stapel tuin, hobby en kook tijdschriften en daar ben ik erg blij mee.

Het atelier is voorlopig alleen op afspraak open, je kunt hiervoor een email sturen.

De webwinkel is natuurlijk gewoon open en verzend nog steeds snel, dankzij veel hulp :-)

Direct in het nieuwe jaar kwam er ook al een nieuw pakket uit van atelier Duimelotje, met dit weer zijn er ook al bloemkopjes te zien vernam ik van het bezoek vandaag.


Fijne dag allemaal !

5 opmerkingen:

  1. Op feestboek had ik je gebroken been al voorbij zien komen, wat is pech toch jammer, maar het zal tijd nodig hebben meid, dus neem die tijd, het sneeuw klokje is prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen