donderdag 17 december 2015

De vorderingen van de poppenhuispopjes en..Inmiddels vorderen de poppenhuis popjes gestaag. Jongste komt regelmatig kijken en keuren. 


Het kerstballetje wat ik had gemaakt heeft een plekje gevonden op de kerstkaart. Lang getwijfeld of ik het balletje zo moest maken dat het in de kerstboom paste ( dus nog een rode kerstbal aan de achterkant en evt karton er tussen) maar ik vond het zo ook eenvoudig mooi. Met een lieve tekst en een klein kadootje erbij was het een schot in de roos. Ontvangster was er erg blij mee.


Verder was het pakketten uitpakken, prijzen en labelen. Er zijn veel nieuwe pakketten binnen gekomen , voor een volledig overzicht kijk je even hier in de winkel.

 Ik laat ook maar eens de achterkant zien van de pakketten, dat geeft direct een beeld van hoe compleet de pakketten zijn, mooie stoffen en materialen er in zitten , en dat deze ook met veel aandacht zijn verpakt ( en toch ook veel werk !)Dat geldt ook voor de pakketten van atelier Tintangel, de sneeuwhaasjes in dit geval. Goed verzorgd, mooie stoffen en materialen !
 Fijne dag allemaal !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten