zondag 15 februari 2015

Bakkers meel..



Ondanks alle geweldige nieuwe ontwerpen die uit komen, vind ik het ook heerlijk om viltfiguurtjes te maken uit het boekje de seizoenstafel, tijdloos zijn ze en nog altijd prima passend op de jaar tafel !

We sloten de heerlijke zonnige lente dag af, met gezellig koken op tafel, dat doen we graag, en is ook makkelijk. We kozen voor pannenkoekjes op tafel, lekker met kaas en bijv. stukjes appel, het meel waar we de pannenkoekjes van maken  ( ik gebruik geen kant en klaar beslag maar biologische tarwebloem, eieren en melk). Dat meel komt van de molen uit Groesbeek.



Vandaag bezochten we dus die molen in Groesbeek, al jaren bestellen we daar ons meel voor het bakken van het brood, koekjes, pannekoeken etc.  dit keer gingen we persoonlijk een kijkje nemen. Onderweg heb ik foto's gemaakt, voor plaatjes van de molen etc kun je een kijkje nemen op hun site klik daavoor hier.
Er staan op hun site mooie foto's , uitgebreide uitleg en ook filmpjes.





Fijne dag allemaal !




Geen opmerkingen:

Een reactie posten