maandag 2 februari 2015

Winters en rondom huis..

Vanmorgen werd het dan toch weer wit hier in de grote stad. Oudste dochter ging net vertrekken naar school en stond echt te balen. Sinds mama gevallen is met de sneeuw, kijken we er hier toch even anders tegen aan.
Al snel kleurde de straat wit, gelukkig was het na een half uurtje weg gedooid, maar er valt de hele ochtend al winterse neerslag. gelukkig brand de houtkachel al vanaf van morgen vroeg en is het hier behaaglijk warm !



Van het weekeind is er weer veel brood gebakken, wij bakken meestal in het weekeind en kunnen dan de hele week vooruit. Met 3 schoolgaande kinderen gaat het hard, en links en rechts nog broodbestellingen.




Lekker voedzaam biologisch brood met iedere keer andere zaden erop en erin.

Ik vroeg de kinderen of ze de winter tafel wilde neerzetten in de huiskamer. De restjes van de kerst stonden er maar troosteloos bij, tijd om dat eens even op te ruimen. omdat ik momenteel zelf weinig mobiel ben, een mooi klusje voor de kinderen.

Ze brachten het er prima van af !



 Verder druk met het verwerken van bestellingen, het eerste plukje uit de mail van het weekeind staat al klaar om verwerkt te worden !



Van het weekeind kwamen ook de nieuwe pakketten van atelier Tintangel binnen, heerlijk zo'n doos met nieuwe pakketten !


Je vindt alle nieuwtjes in de winkel hier ! 

Fijne dag allemaal !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten