vrijdag 13 februari 2015

Snuffelen...

Inmiddels ben ik bijna 1,5 maand niet in het atelier geweest, tijd om voorzichtig er naar toe te gaan !
Heerlijk even overal snuffelen, en weer zin krijgen in pakketjes en vooral de lente, daar heb ik ook echt heel veel zin in !Wel bijzonder, zo shoppen in je eigen winkeltje ! Over webwinkel gesproken, het is nog altijd druk met bestellingen, veel leuke berichtjes erbij en ook vaak naderhand als mensen de bestelling hebben ontvangen.Daardoor bleef er geen tijd over om aan het pakket "bolletjes poten" verder te werken..en er moest ook nog gekookt worden, de kapster kwam, en het caranavl is hier los gebarsten, wat o.a. betekent dat de kinderen verkleed naar school mogen. Genoeg te doen dus. Eerst eens kijken wat we moesten maken, mais voor hen die geen witlof fan zijn, en verder een witlof schotel maken met ham, kaas , aardappelschijfjes maken voor in de oven en satésnitzels bakken. Jongste hielp met aardappel schillen.
Uit de koelkast vist ik alle restjes kaas, gooide ze in de snijmachine, en vóila, je hebt geraspte kaas. Laatst zagen jullie al dat we zelf paneermeel hadden gemaakt van restjes brood, dus ook daar een zakje van uit de diepvries gehaald.Even de gekookte witlof in de ham draaien, paneermeel erover en kaas..mmmm een heerlijke ovenschotel.

De mais had mooi gekookt, en die kon met boter worden ingesmeerd, een klusje wat oudste graag even ter hand nam. In de folie, en zo met de schalen aardappel, witlofschotel in de oven.En zo konden we heerlijk op tijd, en lekker eten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten